Този Хелуин ще станете свидетели на най-мащабното магьосническо шоу, провеждано

...
</TD
>Този Хелуин ще станете свидетели на най-мащабното магьосническо шоу, провеждано
Коментари Харесай

Българският Худини и татко Калоян си делят сцената на Plovdiv Plaza Mall в световно шоу на магията и живо изложение на папагали този Хелуин

Този Хелуин ще станете очевидци на най-мащабното магьосническо шоу, провеждано в търговски център в България с Дани Белев и екипа му от над 10 от най-хубавите илюзионисти в България! От 13 часа ще можете да се насладите на spooky трикове из целия търговски център, а от 17 часа ще можете да станете очевидци на каскади, провеждани само в най-големите зали в страната. Най-добрите представители на магичните среди ще се постараят да потопим посетителите на комерсиалния цетър в една неповторима атмосфера!

Дани Белев е измежду най-известните млади български илюзионисти, известен както в България, по този начин и в чужбина. Освен като извънреден експерт, Дани Белев е познат и като един от артистите, отдаващи от своята сила, време и средства за благотворители акции и начинания. На сцената на комерсиалния център ще може да наблюдавате взаимната му активност с артиста и водещ Венсан Петров, както и с останалите му сътрудници от екипа, които ще се впускат в динамично шоу, а черешката на тортата ще е осъществяването на в допълнение затруднения трик "  Предизвикателството на гибелта “.  В него, магьосникът се освобождава от усмирителна риза, до момента в който виси с главата надолу от голяма сцена с в допълнение построена плантация за мероприятието. Тълпата полудява, когато този трик е изпълнен за първи път, а пресата го издига на фундамент, като го назовава " Царят на магията ". Йордан Белев от Габрово, взема решение да направи този рисков номер, още по-опасен в изискванията на комерсиалния център!

Супер героите – Хелуинските феи на Plovdiv Plaza Mall през целия ден ще раздават лакомства в комерсиалния център за всички деца и ще препълват кошничките им със сладки изненади!

На самия Хелуин, а и всеки уикенд д о 13 ноември в това число, наш посетител е и баща Калоян със своето особено Тропикалия шоу!  Невероятнoto живo изложениe чакат своите гости в Релакс зоната на равнище 2, до Starbucks. Интересно ще е освен на децата, само че и на майки, бащи, баби, дядовци.  Tropicalia show е галерия – шоу с папагали . Стопанин и педагог на птиците е " многострадалният “ татко на три деца Татко Калоян, който е и надарен повествовател с хубаво възприятие за комизъм.

Колко умни и сръчни са папагалите? Истина ли е, че интелектът им е колкото на петгодишно дете? Може ли папагал да счита математически задания? Неговите пернати другари чакат да се срещнат с посетителите на комерсиалния център, а баща Калоян ще ви опише от кое място идват и по какъв начин се грижи за тях , с цел да се убедите, че папагалите са едни от най-забавните животни на света!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР