Това, което Министерството на икономиката и индустрията направи през последните

...
</TD
>Това, което Министерството на икономиката и индустрията направи през последните
Коментари Харесай

Акциите на държавата в Пловдивския панаир няма да бъдат прехвърляни на Гергов

Това, което Министерството на стопанската система и промишлеността направи през последните няколко седмици, беше, от една страна, да спрем опцията Пловдивският панаир да продължи по курса, който е поел сега, тъй че да бъде предпазен ползата на страната и успяхме това да го създадем.

Акциите на страната в Пловдивския панаир няма да бъдат прехвърляни към частното сдружение (б.р - сдружението " Пълдин Туринвест "  на Георги Гергов), те към този момент са обезпечени. Това разгласи министърът на стопанската система и промишлеността на конференция в Министерския съвет, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Искам да отбележа, че обществените частни партньорства не са нещо неприятно. Просто в последните години Панаирът в Пловдив се ръководи неефективно и няма ясна тактика за развиване. "

" Панаирът над 100 години е бил вратата на българската промишленост към света. Това е оборудване, което страната сигурно би трябвало да резервира. Стотици компании са взели участие в ревютата и ще продължат да го вършат. Пловдиският панаир ще продължи да действа по предопределение. Оттук нататук  стъпките, които подхващаме, е да разработим ясна стратегия по какъв начин ще функционира и какви са задачите му, които си слагаме ", добави той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР