Това е поредната стъпка, която МВР прави в битката с

...
</TD
>Това е поредната стъпка, която МВР прави в битката с
Коментари Харесай

Такава камера Пловдив не е виждал - засича скоростта на няколко коли и в двете посоки

Това е следващата стъпка, която Министерство на вътрешните работи прави в борбата с пътния травматизъм. Става въпрос за доставката на 20 мобилни камери. Те са извънредно висока резолюция, разграничителна дарба и с вграден изкуствен интелект.

Това ще да де опция да се засича скоростта по едно и също време на няколко автомобила, в това число и в двете направления ", съобщи вътрешният министър пред публицисти, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Той изясни, че Министерство на вътрешните работи ще закупи още 280 камери. След нарасналата интензивност по налагане на наказания има растеж и на събираемостта. Тя е 7 млн. лева за януари при 4 млн. за януари м.г. Има и спад да жертвите ", уточни министърът. 

Всяка от регионалните дирекции - Благоевград, Бургас, Велико Търново, Видин, Габрово, Кърджали, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Пловдив, Разград, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Добрич, Търговище и Шумен ще разполага с по едно тези устройства, а две ще бъдат дадени за потребностите на плевенската дирекция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР