Тиктокър заедно с негов приятел развълнуваха нищо неподозиращи дами на

...
</TD
>Тиктокър заедно с негов приятел развълнуваха нищо неподозиращи дами на
Коментари Харесай

Видео от Главната на Пловдив стана вирусен хит, няма човек, който да не му се радва

Тиктокър дружно с негов другар развълнуваха нищо неподозиращи дами на Главната, като им подариха по едно цвете, разбра Plovdiv24.bg. 

Клипът на Стилян Василев за по-малко от 48 часа събра извънредно огромен интерес и утвърждение от потребителите на мрежата.

Това предизвика любопитството ни и кореспондент се свърза с него, с цел да разбере, по какъв начин е пристигнала концепцията и какви са неговите усещания. 

" Доброто ме стимулира да направя видеото. Искам да дам образец на младите, а и освен, да стартират да вършат дребни жестове, тъй като те осмислят цялото ни забързано всекидневие.

Трябва да бъдем положителни един към различен, да се стараем да вършим хората щастливи, изключително дамите, които доста постоянно забравяме какъв брой са нежни и имат потребност от нещо малко, с цел да се ухилен. ", показа Василев. 

Във видеото се вижда, по какъв начин той стопира дамите, заговаря ги, а зад тила им приятелят му подава роза.

" Дамите, на които подарявах цвете, взех решение да бъдат от всякаква възрастова група, с цел да покажа, че всички са значими и уважавани. В предходни дни, когато сме се разхождали, правили сме видеа и сме ги питали ми направи усещане, че в множеството случай те са тъжни, бързащи, угрижени или пък не в положително въодушевление. ", сподели още той.

Според тиктокърът улегналите дами са приели по-добре жеста му и са се радвали от сърце на постъпката му. По думите му видеото не е направено за известност и гледания.

" Главната концепция е хората да следват нашия образец. В бъдеще сме подготвили още доста сходни позитивни начинания ".

Потребителите в обществената мрежа са възхитени от постъпката на младия мъж. Особено прочувствено им е повлияла последната дама от клипа.

" Може ли повече такива хора да има? "

" Това е образецът, който би трябвало да се дава. Браво! "

" Изкуството да направиш една жена щастлива! "

" Разплакахте ме, момчета, отлично! Хората са не запомнили чистотата, страстите, възприятията, скрити зад маски. "

" Бабата най-после! Евала! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР