Тежка катастрофа е станала на пътя от Русе към Щръклево,

...
</TD
>Тежка катастрофа е станала на пътя от Русе към Щръклево,
Коментари Харесай

Трима са пострадали при тежка катастрофа на пътя Русе - Щръклево

Тежка злополука е станала на пътя от Русе към Щръклево, оповестиха от ОДМВР-Русе. На 20 януари към 09:00 часа при облачно време, мощен непряк вятър, силен снеговалеж, заснежено, заледено и необработено пътно платно, лек автомобил " Пежо 206 " с русенска регистрация е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал лек автомобил " Мицубиши “ с 41-годишен щофьор, който е пътувал в противоположна посока. Пежото е управлявано от 63-годишен мъж, който се е движел с несъобразена скорост с пътните и атмосферни условия и е изгубил ръководство над транспортното средство. 

При произшествието са потърпевши трима души – един тежко и двама леко. Водачът на пежото е настанен с фрактура в болница " Канев “, а двама пасажери от другия автомобил – жена и дете са прегледани в здравното заведение, след което са освободени за домашно лекуване с натъртвания.

Произшествието е документирано от полицията. На 63-годишния лидер е формиран акт по чл.20, ал.2 от ЗДВП. Пробите и на двамата водачи за алкохол са негативни.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР