Технически университет -София, Филиал Пловдив приема документи на кандидати за

...
</TD
>Технически университет -София, Филиал Пловдив приема документи на кандидати за
Коментари Харесай

Техническият университет-София, Филиал Пловдив записва кандидати за инженерни специалности

Технически университет -София, Филиал Пловдив приема документи на претенденти за 12 магистърски инженерни стратегии. Четири от тях са във Факултета по електроника и автоматика - " Компютърни системи и технологии “, " Дизайн и програмиране на електронни системи “, " Автоматика, осведомителна и ръководеща техника “ и " Електротехника “. Останалите са във Факултета по машиностроене и уредостроене. Там претендентите могат да избират сред " Мехатроника “, " Машиностроене и уредостроене “, " Машиностроителна техника и технологии “ " Транспортна техника и технологии “, " Авиационна техника и технологии “, " Дизайн и печатни връзки “ и " Технологично предприемачество “, което може да се учи и на британски език.

Магистърските стратегии са по държавна поръчка с дълготрайност една образователна година. Учебните проекти са съобразени с условията на бизнеса, залага се на надграждането на познания към бакалавърските специалности. Разписите на образователните занятия дават опция и за паралелна работа на учащите се магистри. Могат да аплайват студенти, приключили бакалавърска степен както в Техническия университет, по този начин и в други образователни заведения. Срокът за подаване на документи е 02.10.2023г.

Продължава приемането на документи за кандидатстване и в четирите задочни специалности на университета – " Машиностроене и уредостроене “, " Машиностроителна техника и технологии “, " Мехатроника “ и " Автотранспортна техника “. Занятията на студентите -задочници са два пъти в годината по 3 цялостни седмици, като за зимния учебен срок са през месец януари 2024 година, а за летния учебен срок - през месец май 2024 година Срокът за кандидатстване е 29.09.2023г.

Филиалът в Пловдив на Технически университет-София продължава да приема документи и за попълване на единични места в специалностите постоянно образование.

Документи за кандидатстване във всички форми на образование и специалности се подават в Учебен отдел на ТУ-София, Филиал Пловдив, в постройката на ул. " Цанко Дюстабанов “ 25, етаж IV.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР