Такъв ден не помним поне от 10 години насам! Така

...
</TD
>Такъв ден не помним поне от 10 години насам! Така
Коментари Харесай

Живеещи на морето: Такъв ден не помним!

Такъв ден не помним най-малко от 10 години насам! Така хора, живеещи в един от най-популярните ни морски курорти, разясниха пред индивида на Plovdiv24.bg  по Южното Черноморие днешния 26 юли.

Поводът - извънредно високите температури на въздуха на юг от Бургас. Термометрите в Приморско регистрираха 37-38 градуса на самия бряг, което се следи доста рядко в крайните източни региони.

По този метод предизвестията на синоптиците се оправдаха в цялостна степен. За Бургаско за през днешния ден е в действие червен код - оптимални температури навътре в региона към и над 42°, по морския бряг - към и над 38°. През нощта ще е топло с температури 24°-27°.

Прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология за 27 юли:

Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има интензивни краткотрайни превалявания от дъжд, гръмотевични стихии и градушки. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са от 25° до 28°. Температурата на морската вода е от 13°-14° на Шабла до 26° в Бургас. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР