Тъжно и болно ми е заради сградата, в която са

...
</TD
>Тъжно и болно ми е заради сградата, в която са
Коментари Харесай

Възмутена дама: Тъжно и болно ми е заради сградата, в която са проплакали хиляди русенчета

Тъжно и болно ми е поради постройката, в която са проплакали хиляди русенчета, в това число и аз. Мотивите за рушенето: не отговаряла на стандартите за сигурност. Това написа русенка във Фейсбук във връзка започналото събаряне на сградата на бившия Родилен дом в града, видя  Ruse24.bg ., че сградата няма да бъде взривявана, а ще се събаря от горната страна надолу, като се стартира с “хидравличен кран “. 

Ето какво още съобщи възмутената дама:  " И тъй като не " отговаряла ", по тази причина при оповестяването на търга са я желали и Аптечно ръководство, и " Сърце и мозък ". Както се сещате, не ги е огряло и търгът е извоюван от пазарджишка компания, която към момента не е обявила защо ще употребява терена, намиращ се прочее в необятния център на Русе.

Спомням си, че преди време имаше концепция да се трансформира в Дом за възрастни хора (съвсем умишлено не употребявам гнусното " консуматори на обществена услуга " ). И щеше да е повече от удачно - поради готовото вътрешно систематизиране, градината към постройката, местоположението. Уви! Българинът някак е привикнал да изолира и държи далеко от себе си старите и уродивите. И не си задава въпроса ще има ли дори кой да му подаде копанката, когато остарее... ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР