Студентите от Випуск 2022 на университет Проф. д-р Асен Златаров“

...
</TD
>Студентите от Випуск 2022 на университет Проф. д-р Асен Златаров“
Коментари Харесай

Университет Проф. д-р Асен Златаров в Бургас изпрати тържествено стотици абсолвенти

Студентите от Випуск 2022 на университет " Проф. доктор Асен Златаров “ получиха своите дипломи на тържествена гала в Бургас, оповестиха от висшето образователно заведение. Стотици младежи от през днешния ден публично получиха ценз за степени " професионален бакалавър “, " бакалавър “ и " магистър “. Пред погледите на своите преподаватели, фамилии и публични посетители се заклеха да упражняват с достолепие специалностите си.

" Вие се постарахте доста. Получихте обучение на европейско равнище, носители сте на качествата, нужни за откривателства и придвижване напред. Вие държите в ръцете си не просто една тапия, а скъп набор от познания и умения. От вас зависи по какъв начин ще го употребявате и по какъв начин ще продължите напред. Поемайте отговорност за всяко свое решение, следвайте праволинейно правилата си, бъдете почтени и се развивайте “. С тези думи към абитуриентите се обърна ректорът на най-големия университет в Югоизточна България проф. Магдалена Миткова.

Дипломираните студенти и техните преподаватели бяха поздравени персонално и от регионалния шеф на Бургас проф. и ръководителя на Общински съвет – Бургас проф. Севдалина Турманова. Отличниците от всички факултети получиха своите дипломи персонално от ректора проф. Миткова. Празничната гала се състоя с дейното присъединяване на Студентския съвет на висшето образователно заведение.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР