Стотици се събраха на кръговото по пътя Пловдив-Пазарджик, при Орта

...
</TD
>Стотици се събраха на кръговото по пътя Пловдив-Пазарджик, при Орта
Коментари Харесай

Протестиращи от Цалапица блокираха пътя Пловдив - Пазарджик, искат справедливост за Митко

Стотици се събраха на кръговото по пътя Пловдив-Пазарджик, при Орта хан, за да изразят недоволството си от мудните дейности по следствието на убийството на Митко от Цалапица, съобщи кореспондент на " Фокус ".

С лозунги " Справедливост " за Митко хората блокираха с жива верига пътя и стопираха придвижването на автомобили по него.  Те упорстват следствието на убийството да се форсира и да излезе нескрито цялата истина. Близките на Митко са осведомени, въпреки всичко, че към този момент е подготвена съдебно-медицинската експертиза, само че към момента не са се срещнали с нея. Те желаят да узнаят също какъв е резултатът от следствения опит, който  е извършен. 

Настояват да бъдат привлечени като съучастници близнаците, които сега са в ареста. Майката на Димитър настоя за оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, поради забавеното следствие от полицейските чиновници в Стамболийски. Настоява се още виновниците за това да си понесат санкции. Според майката Атанаска Бакалова, от подаването на сигнала на 26 предишния месец никой повече не е направил нищо. Всички се възмущават и на обстоятелството,че толкоз време не може да се залови основният заподозрян за убийството, който е в Германия,при състояние, че има издадена европейска заповед за арест. И с съображение упорстват да видят заповедта, като се съмняват, че такава въобще не е издавана.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР