Стефан Янев пред 500 пловдивчани: Да върнем доверието на българските

...
</TD
>Стефан Янев пред 500 пловдивчани: Да върнем доверието на българските
Коментари Харесай

Стефан Янев пред 500 пловдивчани: Да върнем доверието на българските граждани в държавата

Стефан Янев пред 500 пловдивчани: Да върнем доверието на българските жители в страната

Георги Търновалийски: С №15 предлагаме политика на разговора за излаз от рецесията

" Освен честността на изборния развой, наша съществена задача е да върнем доверието на българските жители във действието на политическата система, демокрацията и страната “. Това сподели водачът на Политическа партия " Български напредък " и лидер на листата Стефан Янев на среща с близо 500 пловдивчани през днешния ден в зала " България “ на Международен панаир Пловдив.

Според него политическите партии нормално търсят жителите, когато имат потребност да получат техния избор, само че не се стремят да построяват трайни мостове на доверие. " Липсва ни доверието сред нас самите, сред жителите и политическите партии. Нашата упоритост е да изградим мостовете на доверие, да си кажем, че ние дружно можем повече, България може повече, нашите градове и села могат повече. Да не забравяме че България има хилядолетна история, своите възходи и падения и единствено посредством построено доверие и осъзнато обединяване, ще върнем България по пътя на възхода. Време е да намерим вярната посока, тази към триумфа, с цел да оставим подредена и работеща страна на нашите деца и внуци “, прикани Стефан Янев. В тази връзка той означи, че логото на акцията на партията " С разсъдък за България " не е инцидентно, а израз на блян към потребни и мъдри решения.

" С №15 предлагаме отговорно политическо държание и политика на разговора в търсенето на излаз от рецесията “, посочи пред цялостната зала вторият в пловдивската листа Георги Търновалийски.

В предизборната срещата се включиха и останалите претенденти за народни представители в Пловдив с №15. Техният общ апел към пловдивчани беше да се гласоподава интензивно на 2 април, с цел да се върне България на пътя на развиването.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР