Стефан Вълдобрев е първият гост на поредицата Успешните“, която се

...
</TD
>Стефан Вълдобрев е първият гост на поредицата Успешните“, която се
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев идва за първата среща с Успешните в Пловдив

Стефан Вълдобрев е първият посетител на поредицата " Успешните “, която се провежда за втора поредна година. Музикантът, артист и режисьор идва в Пловдив на 8 юни. Той ще се срещне с пловдивчани на 8 юни от 19:30 часа в клуб FARGO.

Стефан Вълдобрев е музикант, създател на някои от най-култовите части в последните 3 десетилетия, измежду които " Едно “, " Рай “, " Бряг с цвят най-зелен “ и " По-полека “. Като режисьор е създател на награждавани театрални постановки, както и на късометражни и пълнометражни филми.

В тазгодишното издание на " Успешните “ ще вземат присъединяване общо 6 съумели персони от света на спорта, изкуството и културата. Събитието е продължение на миналогодишните диалози на известни хора с посетители в клуб " Фарго “. Те споделяха своя опит, по какъв начин са стигнали до задачите, за които са мечтали или грешките, които са допускали по своя път.

През 2022 година на " Успешните “ гостуваха театралните режисьори Диана Добрева и Явор Гърдев, художникът Тео Ушев, артистът Иван Бърнев, певицата Керана, каратистът Тадаши Ямашита и журналистът Иво Иванов.

Тазгодишните срещи ще се проведат сред юни и декември месец. Събитието се реализира с поддръжката на Община Пловдив и е част от културния календар на града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР