Стартират три нови директни полети от България до Сейшелите през

...
</TD
>Стартират три нови директни полети от България до Сейшелите през
Коментари Харесай

Ако сме си навили на масрафа, ще летим директно до Сейшелите – уреди го правителството

Стартират три нови директни полети от България до Сейшелите през 2023 година

Новината бе обявена на особено събитие, проведено от Сейшелския туристически ръб и с присъединяване на госпожа Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма

Първите директни полети за 2023 година от България до Сейшелските острови ще започват от януари. Екзотичната дестинация става все по-достъпна и желана от българите. Самолетните билети са към този момент в продажба, като чартърите ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Те ще се осъществят със съдействието на сейшелския туроператор 7South, българските им сътрудници – Planet Travel Center и Luxutour, както и с дейната поддръжка на Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. Датите за директните полети до Сейшели за 2023 година са: 20.01.2023 – 28.01.2023, 25.02.2023 – 05.03.2023 и 18.03.2023 – 26.03.2023 година

Новината бе обявена по време на официално събитие в София, проведено от Сейшелския туристически ръб. На него взеха участие г-жа Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма, представители на Туристическия ръб на Сейшели – г-жа Бернадет Вилемин, общоприет шеф " Маркетинг на дестинации “, и г-жа Лена Хоаро, маркетинг шеф за Русия, Оперативно-наблюдателно дело и Източна Европа, както и г-н Максим Бехар, Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България, г-н Емерджан Инанчер, общоприет шеф за България на Turkish Airlines, г-н Петър Стоянов, общоприет шеф на Luxutour, и г-жа Дарина Стефанова, общоприет шеф на Planet Travel Center.  

" Сейшели безспорно е един от нашите сътрудници в туризма, с който желаеме да развием връзките си и да задълбочим опциите за ползотворно съдействие и в бъдеще. Сейшели е желана дестинация за туризъм от висок клас и е ослепителен образец за стойностен туристически артикул, който едни от най-хубавите български туроператори развиват и утвърждават. Вярвам, че към този момент са сложени прелестни основи на нашето съдействие, тъй като доста българи познават дестинацията с най-хубавите ѝ преимущества. Убедена съм, че напъните на г-н Максим Бехар, като почетен общоприет консул на Сейшели в България, за развиване на нашите двустранни връзки ще донесат прелестни резултати и в бъдеще “, сподели госпожа Ирена Георгиева, заместник-министър на туризма.

" Щастливи сме, че България стана един от основните туристически пазари за Сейшелските острови. Потокът от български туристи продължава да се усилва както поради красивата природа, по този начин и поради разнообразните водни атракции и достоверна просвета. Вярваме, че екзотичната дестинация може да предложи незабравими прекарвания за всеки, а директните полети доста ще улеснят пътуването им до там “, сподели госпожа Бернадет Вилемин, общоприет шеф " Маркетинг на дестинации “ на Туристическия ръб на Р Сейшели.

" За нас е доста значимо да бъдем част от положителните двустранните връзки на двете страни и туризма и да помогнем за по-нататъшното развиване на туристическия бранш. Целта ни е до 2024 година да летим от България до Сейшелските острови всекидневно “, сподели господин Емерджан Инанчер, общоприет шеф за България на Turkish Airlines.

Сейшелският туристически борд организира и специална сейшелска вечеря на 22 ноември в София за туроператори и сътрудници. На събитието се включи и г-жа Анна Бътлър Пайет, ръководещ шеф на 7°South, която разкри повече за красивите кътчета на Сейшелските острови и възможностите за туризъм през 2023 година.

Директните полети се радват на все по-голям интерес от българите, а Сейшелските острови се трансфораха в една от най-популярните топли и слънчеви дестинации за отдих в България и Европа. Първите два директни полета излетяха с цялостен потенциал, а пасажерите бяха посрещнати тържествено с дарове и музика още на интернационалното летище в столицата Виктория.

Дати на директните полети до Сейшели за 2023 година:

• 20.01.2023 – 28.01.2023

• 25.02.2023 – 05.03.2023

• 18.03.2023 – 26.03.2023

Повече информация за полетите:

• София 01:00 ч. – Махe 12:00 ч. (с механически стоп в Джибути)

• Махе 15:00 ч. – София 22:25 ч. (с механически стоп в Джибути)
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР