Старо дърво на пловдивска улица може да се пречупи и

...
</TD
>Старо дърво на пловдивска улица може да се пречупи и
Коментари Харесай

Пловдивчанка: Държавата ни се превърна в пънове

Старо дърво на пловдивска улица може да се пречупи и причини щети върху улицата, на която живее читателка на Plovdiv24.bg .

Елена Данчева, жителка на ул. " Балчик ", се свърза с редакцията ни, с цел да подаде сигнал по отношение на дърво, което тя смята за рисково. Жената се притеснява, че то може да се отчупи във всеки един миг и да аргументи гибелта на някой човек.

След инспекцията, която направи кореспондент на Plovdiv24.bg , се оказа, че тротоарът към самото дърво е в окаяно положение. От видеото, което заснехме, се вижда положението на тротоара, който съставлява заплаха за пешеходците.

Г-жа Данчева показа, че даже и когато общински чиновници са пристигнали да отстранят други дървета на улицата, са оставили самите пънове, които съгласно нея грозят улицата.  

" Държавата ни се трансформира в пънове ", разяснява Данчева. Тя добави, че в предходните пъти, в които е помолила чиновници да отстранен друго изгнило дърво от улицата й, от което сега има единствено спомен - неговият дънер - са споделили, че не могат, тъй като нямат нито разпоредба, нито подадена молба за унищожаване на дървото. След 2 дни дървото се е пречупило и паднало. 

Дамата твърди, че с нейните съседи сами са премахнали един дънер, и са засадили дърво, което не би трябвало жителите да вършат, тъй като има институции за тези действия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР