Среща на студентите с ръководството на МУ - Пловдив се

...
</TD
>Среща на студентите с ръководството на МУ - Пловдив се
Коментари Харесай

Проф. д-р Ангел Учиков награди студенти

Среща на студентите с управлението на МУ - Пловдив се организира директно след тържествената гала по разкриване на новата образователна година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

На нея участваха деканът на МУ- Пловдив проф. доктор, проф. доктор Жанет Грудева, проф. доктор Мариела Попова, проф. доктор Таня Китова и  проф. доктор Силвия Цветкова. 

Професор Учиков приветства първокурсниците с добре пристигнали.

" Отивам се да си спомня какво изпитвах на този ден, когато бях на ваше място. Вълнувах се, знаех какви препятствия ми предстоят, само че поривът на младостта не може да се размени с нищо. Знанието ще ви направи уверени и виновни към себе си. Ще ви разкрие нови благоприятни условия, споделям го от позицията на своя опит.

Вероятно в този момент се питате дали ще се справите с провокациите, дали ще отговорите на упованията на родителите ви, които са вложили във вас и дали ще сбъднете своите фантазии. Не мога да ви обещая триумф, само че мога да ви уверя, че аз и моите сътрудници ще ви предадем от нашите познания и опит, а ваша остава отговорността какъв брой качествено и дейно ще е образованието ви ".

Той ги увери, че знаещият човек постоянно ще е на респект и ще бъде чут, а знанието калява характера. Според него човек самичък не избира лекарската специалност, а тя избира него. За край той приключи с мисъл на лекаря Парацелз.

" Силата на лекаря е в неговото сърце. "

Професор Учиков награди студентите, признати с най-голям триумф в компетентност " Медицина ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР