Средно училище Христо Г. Данов обявява конкурс Приказно вълшебство за

...
</TD
>Средно училище Христо Г. Данов обявява конкурс Приказно вълшебство за
Коментари Харесай

СУ Христо Г. Данов обявява конкурс за рисунка на детска приказка

Средно учебно заведение " Христо Г. Данов " афишира конкурс " Приказно чудо " за рисунка на детска приказка. Конкурсът е подобаващ за деца от 5 до 6-годишна възраст. Крайният период за приемане на творбите е 3 ноември 2023 година.

Подробности за регламента на състезанието и провокациите, с които би трябвало да се оправят малчуганите, можете да намерите.

Възможни са три забавни разновидността за присъединяване в състезанието, като наложително изискване и при трите благоприятни условия е на гърба на всяка рисунка да бъдат написани две имена, възраст и телефон за връзка.

" Всички обичаме детските приказки! Мечтаем да бъдем художници - претворители на обичани приказни герои и сюжети. Вашата вълшебна опция е състезанието за детска рисунка, проведен от СУ " Христо Г. Данов "! Участвайте и се забавлявайте на воля, чакат ви доста изненади и награди! Средно учебно заведение " Христо Груев Данов " e с над 170-годишна история и е първото българско светско учебно заведение в кв. " Кършиака " и второто в град Пловдив.

Професионалната педагогическа процедура на учителите слага детето в центъра на образованието посредством индивидуализация и диференциация, съобразени с ползите и опциите на всяко дете.

Споделена визия на преподавателския екип е създаване на убеденост в качествата на ученика. Училището разполага с цялостен екип от експерти (училищен психолог, логопед, ресурсен учител) и система за обезпечаване на обща и спомагателна поддръжка на всяко дете “, разясняват от екипа на СУ " Христо Г. Данов ".

Още информация можете да намерите и в уеб страницата на учебното заведение: http://soudanov.org/
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР