Срам ме е от този произвол и мизерия. Това ни

...
</TD
>Срам ме е от този произвол и мизерия. Това ни
Коментари Харесай

Картини от Южен: Паркоместа се пазят като бащиния, а деца играят сред мизерия и изсъхнали дървета

" Срам ме е от този произвол и бедност ". Това ни написа пловдивчанин и разказва картини на хаос и бедност в квартала, в който живее. Става дума за  ул. " Павел Калпакчиев ", в паралел на бул. " Александър Стамболийски "

" От както са отстранени краткотрайните гаражи там царува цялостен хаос и бедност. Общината понякога се грижи за почистването. Контейнерите се движат като свободни електрони ", твърди той.

Съгражданинът ни, се е допитал до община " Южен " дали имат проект да се създадат паркинги, откакто бяха отстранени скоростното гаражите. Оттам са му споделили, че този регион изобщо не влиза в дневния ред даже за разискване

Пловдивчанинът не пропуща да отбележи и някои тарикатски номера на други живущи:

" Добросъвестни съседи завземат полагащите им се паркоместа по бащиния, поставяйки гуми, туби, кашони, все едно не сме в европейска страна, а в Индия "

Вижда се, че някои наследници на земята там даже са почнали да построяват краткотрайни заслони, като циганията става цялостна ".

" Децата играят там в тази бедност, все едно сме в най-големия ромски квартал на Балканите.  Има изсъхнали дървета, изключително едно навръх ъгъла на " Павел Калпакчиев " с " Болград ", там стопират всекидневно десетки родители с дребни деца за близката градина и е въпрос на време да стане случай ", добавя той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР