Според предварително предоставената информация и сигнал, който получихме по магистрала

...
</TD
>Според предварително предоставената информация и сигнал, който получихме по магистрала
Коментари Харесай

След бясно преследване по Тракия полицията завардва цяло село Труд, за да хване мигрантите и техните водачи

Според авансово предоставената информация и сигнал, който получихме по автомагистрала " Тракия " се е движила кола за спешна помощ, който транспортира мигранти, като за задачата е била на специфичен режим - с включени лампи, сирени. Това заяви ст. комисар на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, който направи малко изказване във връзка вчерашния случай на транспортирани с кола за спешна помощ мигранти, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

След като лидерът на колата за спешна помощ не се е подчинил на заповедта да спре, е завил към село Труд. Там за малко полицейските чиновници са изгубили контакт, само че по-късно откриват автомобила. Водачът и спътничката му не са били на място, по тази причина заграждат цялото село с помощта на от спомагателни полицейски сили от Трето, Шесто районни полицейски ръководства, профилираните елементи Сигма и от полицейското в село Труд.

Шофьорът и спътничката му по-късно са открити, арестувани са арестувани и са привлечени като обвиняеми с мярка за неотклонение за 72 часа.

И двамата са престъпно проявени. Мъжът е 32-годишен, съден е за разнообразни закононарушения, обири, опиати. Жената е на 30 години и е правила обири в предишното.

" Линейката е взета от София и не е формален автомобил, който прави незабавна здравна помощ сега ", посочи ст, комисар Костадинов.

Мигрантите са качени от вътрешността на страната, а не покрай границата. Те към този момент не са в полицейското в Труд и са настанени в съответните заведения, където могат да обитават.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР