Спомняте ли си Alternative Monday - бургаските младежи, които спечелиха

...
</TD
>Спомняте ли си Alternative Monday - бургаските младежи, които спечелиха
Коментари Харесай

Талантливи бургаски младежи спечелиха филмова награда

Спомняте ли си Alternative Monday - бургаските младежи, които завоюваха първото място във вълнуващия кинопроект " Предизвикателството “ преди месец? В самодейността, подкрепена от Община Бургас, те взеха и други награди, измежду които тази за " Най-добър артист " на надарената Никол Николова (https://www.burgas.bg/bg/novini/eto-koy-specheli-golyamata-nagrada-vav-valnuvashtiya-final-na-predizvikatelstvoto).

С днешна дата Alternative Monday могат да се похвалят с нова премия – за " Най-добър филм ". Спечелиха я на народен кинофестивал в Стара Загора с най-новия си късометражен филм " Захир ". Това е второто издание на националния конкурс за късометражно игрално кино, който се организира в града на липите. Той има за цел да открие млади гении в киното и да даде опция за представянето им пред умело жури и необятна публика.

Филмът " Захир “ ще има своята онлайн премиера в обществените платформи напълно скоро, а тези, които са нетърпеливи да го видят, могат да се абонират за YouTube канала на Alternative Monday - https://www.youtube.com/@alternativemonday. Там ще открият и останалите им кинопроекти.

От фестивала екипът си потегли и с номинации на още един техен план, наименуван " The risky massage ":

- На Божидар Петров в категория " Най-добър сюжет " ;

- На Боян Евстатиев в категория " Най-добър оператор " ;

- На Георги Димитров в категория,,Най-добър артист ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР