Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на съхранението и

...
</TD
>Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на съхранението и
Коментари Харесай

Двама непълнолетни дилъри са задържани при поредната специализирана акция срещу наркотиците в Благоевградско

Специализирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е провередена от полицейски чиновници на ОДМВР-Благоевград.

От криминалисти при РУ-Разлог, към 21:30 часа на 15.03.2024 година в региона на ул. " Иван Вазов “ в гр. Разлог са тествани двама младежи на 17 и 19 години от града. При идването на полицейските чиновници, същите са създали опит да избягат, изхвърляйки от джобовете си движимости и предмети, само че навреме са арестувани. На мястото органите на реда намерили и иззели към 5,2 грама суха тревиста маса, реагираща позитивно на марихуана и мелничка с полепнали останки от марихуана. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Около 16:40 часа на 15.03.2024 година на бул. " Гоце Делчев “ в гр. Гоце Делчев, от органите на реда е спрян за инспекция лек автомобил с 24-годишен лидер от с. Брезница. У 21-годишна пътничка в автомобила от с. Крибул, общ. Сатовча е открит към 1,80 грама наркотично вещество, което след изработен полеви тест е реагирало позитивно на амфетамин и цигара, съдържаща към 1 грам марихуана. Жената е арестувана със заповед за задържане до 24 часа. За случая е известена компетнетната прокуратура и е формирано бързо произвеждане.

При осъществена, на 16.03.2024 година, инспекция на изоставена сграда в гр. Разлог от полицейски чиновници на РУ-Разлог е открита раница с намиращи се в нея найлонови пликове, съдържащи общо към 130 грама суха, тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. На мястото са открити също и електорнна везна и мелница, както и голям брой полиетиленови пликове. Задържан е 16-годишен юноша от гр. Разлог. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В обедните часове на 16.03.2024 година на бул. " Ал. Стамболийски “ в гр. Благоевград, от полицейски чиновници на 02 РУ-Благоевград е спрян лек автомобил. В хода на осъществената инспекция, с техническо средство е открито, че 30-годишният лидер на автомобила от гр. Кресна кара след приложимост на наркотично вещество. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР