Спектакъл За любовта“ е завладяващ с чисто новите си интерпретации

...
</TD
>Спектакъл За любовта“ е завладяващ с чисто новите си интерпретации
Коментари Харесай

Театралният пърформанс За любовта… на Яна Борисова в Plovdiv Plaza Mall събира любими актьори от българската сцена

Спектакъл " За любовта “ е вълнуващ с чисто новите си тълкования и текстове за всяко едно свое осъществяване! Самите фенове на прекарването го назовават " като за първи път “. Напълно нова идея и драматургия се ползват за всяко едно от провежданията на събитието. На 24 юни (събота) от 18 часа с вход свободен, носителката на четири награди ИКАР за модерна драматургия, в това число на ИКАР 2023 за пиесата " Място, наречено Другаде " - Яна Борисова, показва новия си сценичен пърформанс " за любовта... " за първи път в търговски център. В мероприятието ще вземат присъединяване известните артисти от българската сцена Александра Сърчаджиева, Силвия Петкова, Филип Буков, Александър Сано, Боряна Братоева,

Търговският център обвързва събитието и със своя лична идея, а точно – да разпространява и засвидетелства особено отношение към жертвите от принуждение. Според Организация на обединените нации, на 26 юни, всяка година се отбелязва деня, в който почитаме тези, които са били в допир на словесна или физическа експанзия. По този мотив, фасадата на комерсиалния център свети в отличителния по характерен Pantone виолетов цвят с съответно номериране в дните от 19 до 26 юни. Екип инженери основават особено за мотива цвета и го залагат в програмата на LED панели.

" Каня артисти, които доста одобрявам и обичам. Това са извънредно надарени актьори, които, като се изключи че ме респектират, ме въодушевяват и вълнуват, а това не е лесна работа. В този театър всички те са мои герои от разнообразни пиеси, писани по друго време, по друга причина и в друг подтекст.Така създателят за съумява да събере своите герои на едно място с цел да ги изслуша. Това ми се стори прелестна концепция ", споделя Яна Борисова.

Всички артисти, които ще показват текст овете в съботния ден дават отговор на съответното изложение и опция да приказват свободно за възприятията си, героите съумяват в границите на час и половина да ни вкарат в налудничевия си, комплициран и безреден любовен живот и разсъжденията си за него. Основни тематики и опорни точки на тези откровения са: правото на благополучие, човешките недостатъци, зависимостите, срамът и най-много любовта и следствията от нея.

" Оказа се, че да имаш гений, е нелека задача. Защото, в случай че инцидентно някой го забележи, постоянно има последици и животът ти се трансформира “, написа в дневника си Джована Бел – героиня в дебютния разказ на Яна Борисова " Чудна лятна нощ “ – това споделя надарената, именита и все по-всепризнатта авторка.

Заповядайте тази събота от 18 часа, с цел да се насладите на незабравимото прекарване, което сме организирали особено за посетителите на Plovdiv Plaza Mall.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР