Служителите на КАТ Пловдив напуснаха районните управления и отново са

...
</TD
>Служителите на КАТ Пловдив напуснаха районните управления и отново са
Коментари Харесай

Експериментът приключи: Пътните полицаи се върнаха в КАТ Пловдив

Служителите на КАТ Пловдив напуснаха районните ръководства и още веднъж са си по местата. Това заяви в изявление за Plovdiv24.bg  шефът на ОДМВР-Пловдив старши комисар .

" Когато започвах работа в Дирекцията, заварих организация на пътния надзор, при която чиновниците от КАТ бяха изпратени в обособените районни ръководства, в някакъв пробен вид, който е стартирал при започване на годината. Но резултатите, които следих в границите на 2 месеца, а и мнението на всички управителни чиновници, началници на районни, охранителна полиция беше, че този модел е неефикасен. Води след себе си доста проблеми, чисто организационни, мога да посоча и съответни проблеми, които са споделяни с мен ", сподели старши комисар Чергов.

Поради тази причина от 1 октомври 2023 година той е отменил заповедта, с която беше въведен този модел и още веднъж е бил образуван бранш “Контрол на пътното придвижване " в предходния му вид.

" Тъй като считам, че по този метод може да се сътвори по-добра организация на работа и да се реализира по-надежден надзор. От 1 октомври сме се върнали към остарелия модел на организация и най-малко статистическите данни, които събираме от този миг, съпоставяйки ги с предходния интервал приказват, че това решение е било вярно ", сподели още Чергов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР