Служители на жандармерията и РУ Стамболийски извършват проверки за констатиране

...
</TD
>Служители на жандармерията и РУ Стамболийски извършват проверки за констатиране
Коментари Харесай

Почерня от полиция край Пловдив!

Служители на жандармерията и районно управление (на МВР) Стамболийски правят инспекции за констатиране на изборни нарушавания, както и нарушавания от друго естество. Това заяви пред публицисти комисар Костадин Костов, шеф отдел " Охранителна полиция “ при ОДМВР – Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Досега не са установени изборни нарушавания, няма и подадени сигнали. Проверяват се магазини, автокъщи, хранилища за дървен материал, заложни къщи.

Установен е единствено случай на нелегално владеене на акцизни артикули - 2200 къса цигари без бандерол. Съставени са и 10 акта по Закона за придвижване по пътищата, както и 30 фиша.

Проверките са регулярни и се правят в цялата страна по график. Те ще продължат през целия ден, с оглед предварителна защита на изборни нарушавания.

Паралелно с тези инспекции върви и интервенция на Икономическа полици, Митници, ОДБХ и Национална агенция за приходите за констатиране и на други нарушавания.

В Пловдивска област акциите се правят в Стамболийски, Кричим, Ново село, Устина и Триводици, Перущица, Йоаким Груево, Златитрап, Куртово Конаре и Цалапица.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР