След трагедията с жертви на пътя Ловеч - Плевен Българската

...
</TD
>След трагедията с жертви на пътя Ловеч - Плевен Българската
Коментари Харесай

След трагедията на пътя: Волейболната федерация обяви тридневен траур

След нещастието с жертви на пътя Ловеч - Плевен Българската федерация по волейбол разгласи тридневен печал.

" С надълбоко огорчение оповестяваме, че в тежък пътен случай починаха Стефка Великова – президент и треньор на клуб Олимпиец (Плевен), както и двама състезатели от мъжкия тим на клуба - Калоян Минков и Симеон Симеонов. Българска федерация волейбол изрича най-дълбоки съболезнования на фамилиите, околните и приятелите! ", написаха от волейболната ни централа в формалната си страница. 

" Ще запомним Стефка Великова като предан сътрудник и другар на федерацията, огромен труженик на българския волейбол, човек, който с ентусиазма, професионализма и добротата си възпламени искрата по обичания спорт измежду доста младежи, един от най-главните мотори за развиването на волейбола в Плевен през последните години! Загубата за всички ни е голяма!

БФВ афишира тридневен печал, като всички публични срещи от спортно-състезателния календар в този интервал ще стартират с минута безмълвие ", оповестиха в допълнение към скръбната новина от Българската федерция по волейбол.

Жалейките към обичания треньор и състезателен активист Стефка Великова не стопират да валят и в персоналния й профил в обществените мрежи.

" Думите не стигат, с цел да опиша тази непрежалима и толкоз жестока загуба… Още повече, когато би трябвало да се приказва в минало време…

Тренер Stefka Velikova, Вие не бяхте просто един елементарен човек или треньор, Вие бяхте модел за подражателство, Човек, на който можеше да се разчита, Човек, който изслушваше всеки един проблем без значение чий е и отговаряше постоянно с усмивка и съвет! Само виждайки Ви, ние, олимпийците - някогашни и сегашни, се зареждахме от Вашата умопомрачителна и позитивна енергия… Вие отдадохте толкоз доста старания за развиване на волейбола в нашия прогнил град, правехте всичко допустимо да има тимове и изобщо плевенски волейбол… Помагахте на нуждаещите се… УНИКАЛНО ХУБАВ И ДОБЪР ЧОВЕК, ЕДИНСТВЕН…

Боли, когато преглеждам фотоси от моменти, в които сме били заедно… Сълзите напират, ядът не стихва…

Светъл да е пътят Ви, тренер! Благодарен съм, че имах опцията да се докосна до Вас, признателен съм за всяка една подготовка, всяко едно съревнование, всеки един диалог и съвет…

Обичам Ви и неизбежно ще Ви вардя в сърцето си!

Дълбок реверанс пред Вас!!! "

" С натежало сърце Ви споделям последно довиждане. Вашите упътвания и поддръжка ни направиха освен положителни състезатели, а и положителни хора. Днес волейболният корт се усеща по-празен от всеки път. Вашето завещание ще живее вечно в уроците, които сте предали и спомените, които сме споделили ", пишат възпитаниците на Великова.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР