Слава Севрюкова e един от най-големите феномени, живели в България

...
</TD
>Слава Севрюкова e един от най-големите феномени, живели в България
Коментари Харесай

Езотерик от Пловдив: Слава Севрюкова говореше за силно оредяване на човечеството

Слава Севрюкова e един от най-големите явления, живели в България. Животът ѝ, чудесата и предсказанията ѝ не престават да вълнуват хората и до ден сегашен. Сега биограф №1 на феномена Севрюкова писателят Христо Нанев разкрива неподозирани секрети за крайъгълните пророчества на ясновидката - националните и световните, оповестява " Телеграф ".

След съдбоносната им среща ясновидката го позволява в своя нравствен кръг от доближени люде. Оттогава роденият в Пловдив лингвист събира данни за пророчицата, градейки като пъзел неповторимата картина на нейното житие.

- Г-н Нанев, преди демократичните промени от 1989 година партийният хайлайф съветваше ли се със Слава Севрюкова, или в противен случай, оказваше принуда върху нея поради духовната й заложба?

- Съветваха се, и още по какъв начин. Както към този момент ви загатнах, тя бе засекретена, защото помагаше и на съветски учени, свързани с галактическата стратегия. Отделно е пособия на управляващите при тежки случаи.

Зная, че преди преврата против Тодор Живков избрани хора са ходили при нея. Защото тя знаеше по кое време тъкмо ще бъде, даже и пред нас е споделяла много детайлности по този въпрос. Ние изтръпнахме, когато за първи път ни сподели, че скоро Живков ще падне от власт. Звучеше необикновено, никой даже не можеше да си показа по какъв начин изобщо ще пристигна това събитие, а и какво ни чакаше след него.

На последния въпрос тя дава отговор по този начин: " Няма да е това, което очаквате -друго ще е. Много гладни хора виждам по улиците, доста дрипави и разочаровани “. Както в действителност и стана след политическите промени от 1989 година.

- В тази връзка можем ли да откроим кои от нейните обществено-политически предсказания се сбъднаха през годините дотук?

- О, доста са, само че мога да ви споделя, че най-актуалното сега дори до неотдавна го бях не запомнил. А съм го разгласил, само че ей по този начин е минало и отпътувало. Наскоро обаче, до момента в който се готвих за едно радиопредаване, попаднах на това знамение. Тя по принцип не споделяше точни години, само че в тази ситуация имаме изключение. Освен това имайте поради, че Слава умря през 1991 година, т.е. надалеч от събитията, които видя по какъв начин ще се развият в наши дни.

- Какво гласи това " изгубено “ знамение?

- " В началото на 20-те години от третото хилядолетие ще избухне една огромна война. Близки нации ще водят война. Но светът след нея към този момент няма да е същият “. Сами се сещате, че това е войната сред Русия и Украйна. А тя още не е свършила и ние не знаем след нея какво се задава. Но с цел да не бъде светът същият, то ни чакат огромни промени. Това знамение съм го разгласил преди 13 години. Отделно вуйна Слава споделяше: " Следете какво става в Близкия изток и Светите земи. След време светът ще пламне точно оттова “.

- Сякаш тези две предсказания се отнасят за един и същи времеви епизод, съвпадащ с сегашния. А виждала ли е експлоадиране на Трета международна война, каквито безпокойство от ден на ден има поради ескалацията на планетарните спорове?

- Все имам вяра, че здравият разсъдък ще вземе връх и ще се разминем с най-страшното, само че по думите на Слава Третата международна война върви и в този момент. Тази война ще бъде без окопи, без фронтова линия. Т.е. тя няма да наподобява на Втората международна, както си я показват хората.

Но в случай че се опрем на предсказанията й, въпреки всичко ще има сриване и изгубване на цели страни в резултат на войните и споровете. Тя не предричаше всеобщото заличаване на човечеството, а огромното му оредяване. Ето това е значимото тук, като не конкретизираше по какъв начин ще стане това оредяване.

- То към този момент стартира с тази пандемия от ковид, със зачестилите естествени катаклизми?

- Да, то и в този момент върви тази наклонност да оредяваме и без войни, само че тя говореше за " мощно оредяване на човечеството “. И тогава тези, които останат, ще оцелеят по високите места. Тъй като постоянно говореше иносказателно, аз съм се опитвал да пояснявам дали е визирала по високите върхове, където хората нормално оцеляват след огромни потопи, или е имала поради високо духовно извисените хора.

Но е допустимо и двете да са годни. С касетофона си бях записал и един наш диалог, в който тя пророкуваше, че след 1000 години хората няма да са това, което са в този момент. С усмивка споделяше: " Ей такива като вас ще бъдат малко, а ей такива като мене ще бъдат доста “. Т.е. ще има развиване на хората в посока свръхсетивност - телепатия и ясновидски качества. А тези с елементарните пет сетива ще бъдат малцинство - противоположното на това, което имаме в този момент.

- Искате да кажете, че човечеството ще се развива в посока духовна еволюция?

- Да, само че при оредяването му. И още неща споделяше, които дори не знам дали са за казване. Веднъж по този начин се отпусна и стартира да приказва следното, което ни сащиса: " Знаете ли, в този момент като виждам, сме все европейци, само че като се преместя напред във времето и виждам, че ние ще бъдем малцинство. Ще ни залеят тези с дръпнатите очи “.

- От години се приказва по какъв начин Слава е предсказала и влизането ни в Европейския съюз, само че по какъв начин мислите, дали еврото ще размени лв. като национална валута скоро?

- Докато бе жива, не сме говорили по този въпрос, така че нямам информация. Но огромното й предсказване гласи: " Тъкмо България ще влезе в Европа, и светът ще тръгне на зле “. Ако Евросъюзът е " Европа “, ние към този момент влязохме и виждате, че тъкмо по този начин и стана - с безкрайните стопански рецесии от този момент. Светът в действителност върви все по на зле, а да не приказваме и ние по какъв начин вървим.

- Политическият преход у нас в действителност се оказа древен - към този момент вървим към четвъртото Моисеево десетилетие на блуждаене с висок % на емиграция и беднотия. Какво да чакаме още?

- Тя не криеше, че освен светът, само че и България също мощно ще оредее. Но " тези, които са тук, все ще се зоват българи “. Това предсказване също има многозначно тълкувание - " тези тук “, които ще са, какви ще са, дали извън ще дойдат или ще са си локални. Всеки самичък може да си отговори поради бежанските талази, само че времето ще покаже.

- Тя има и едно прелюбопитно предсказване, чийто дух гласи, че един ден жена министър председател ще издърпа България от блатото на престъпност, корупция и безнравственост?

- Това е доста остаряло предсказване, с което доста се спекулира. Интересно е, че и Ванга има сходно знамение, само че се взеха всички ограничения то да не се състои. Поне дотук е по този начин. Да забележим във времето отсега нататък какво ще стане.

- Искате да кажете, че така наречен хайлайф е взел ограничения да не се сбъдне това знамение?

- Еми да, тъй като аз бях издирил една българка, която отговаряше на предсказанията, дори приготвих и книга. Взеха я, заплатиха ми я, само че ми споделиха: " Няма да я публикуваме и повече не рови! “ Значи някой е заинтригуван тъкмо това да не се състои.

Иначе Слава предричаше, че ще дойдат хора, които ще проработят за България. А до тогава: "... ще се сменят - и тия ще идват, и ония “. Сочеше с пръстите на двете си ръце и споделяше: "... два пъти по толкоз “,т.е. 20 държавни управления ще се сменят, преди да пристигна положителното, преди да стартират да работят за България. Още тогава тя е виждала всичко това, което стана в страната ни. Аз не ги броя към този момент държавните управления, само че като виждам, един Господ знае по кое време ще дойдат " положителните “.

- Има ли късмет да открием нови предсказания на Слава Севрюкова, или всичко, което е продиктувала дарбата й, към този момент е станало ясно?

- Възможно е да има някъде нови предсказания, защото през годините доста и разнообразни хора се допираха до нея. Ето, двама души ми дадоха дневниците си, в които си бяха записвали нейни предсказания. После аз ги разгласих, като ги цитирах.

Ако някой е водил мемоари от доближените й, също е допустимо да излязат нови пророчества, макар че почти аз ги знам кои са били и с какво разполагат. От друга страна, постоянно съществува заплаха да излязат някои самозванци и да стартират да си съчиняват. Покрай дядо Влайчо да вземем за пример се явиха такива. Боя се в един миг да не стартират да злоупотребяват и с вуйна Слава.

- Споменахте, че доста хора са минали през дома й през годините. Споделете някоя завладяваща история около тези срещи?

- При нея ходеха доста интелектуалци, с цел да се допитват по един или различен въпрос. Сещам се за един професор, бил при вуйна Слава за нещо и потегля да си върви с оправданието, че би трябвало да си пие лекарството за сърце. Леля Слава незабавно се придвижва в дома му и се организира следният диалог:

- А-а, виждам ги аз тез хапчета, поставил си ги на библиотеката на един рафт. Жълти са на цвят.

- А не, лельо Славе, тука бъркаш, бели са - отвръща професорът.

- Не бе, аз съм там, виждам ги - жълти са. Иди у дома и ми се обади.

След 1 час телефонът й звъни, а насреща професорът, който, мощно обезпокоен, се извинява, че се е объркал и цветът на лекарството в действителност е жълт.

Или една друга история, описа ми я акад. Величко Братанов. Той имаше разработки в региона на нуклеарната физика и готвеше един огромен труд. При срещата си със Слава я пита по какъв начин вижда неговия теоретичен труд. При тези обстановки тя постоянно правеше едно необичайно придвижване с ръката си и се пренасяше със силата на мисълта си:

- Виждам една кафява директория, поставил си я сред няколко зелени... Ама то огромно бе, към 500 машинописни страници.

- Точно по този начин, лельо Славе. Е, добре ли е?

- Да, добре си работил, само че на една страница (и я посочва тъкмо коя подред е) от лявата страна виждам, че една формула си я сбъркал.

- Абе, по какъв начин съм я сбъркал, 10 пъти съм я изчислявал.

- Иди си и самичък ще се убедиш.

И учен Братанов ми разказваше: " Прибирам се аз и навръх тази страница в действителност имаше формула. Смятах, смятах и открих, че в действителност съм в неточност. А вуйна Слава от разстояние видя всичко това “.

Слава Севрюкова ни разкри едни магични светове, едни невероятни свръхспособности, които човек е мъчно даже да си показа. На фона на това обаче тя бягаше от славата приживе. Казваше ми по този начин: " Докато съм жива, да не се разгласява нищо за мен “. Аз се съобразих с това и след гибелта й започнах да пиша книгите си за нея.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР