Ситна градушка удари част от Пловдив преди минути. За това

...
</TD
>Ситна градушка удари част от Пловдив преди минути. За това
Коментари Харесай

Градушка удари част от Пловдив преди минути

Ситна градушка удари част от Пловдив преди минути. За това осведомят консуматори в обществената мрежа Facebook. Хората прецизират, че става въпрос за " Кючук Париж ".

Днес над западната половина от страната ще е слънчево. Над Източна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще има условия за градушки.

Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина мощен северозападен вятър. С него ще нахлува студен въздух, дневните температури ще се намалят сензитивно и оптималните ще са сред 24° и 29°, в София - към 23°. 

Над планините облачността ще е променлива. Главно над Източна Стара планина и Странджа ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там ще има краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Температурите сензитивно ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще е към 15°, само че 2000 метра - към 8°.

Над Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има интензивни краткотрайни превалявания от дъжд, гръмотевични стихии и градушки. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са от 25° до 28°. Температурата на морската вода е от 13°-14° на Шабла до 26° в Бургас. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР