Системата за умно паркиране в синя зона Пловдив е внедрена

...
</TD
>Системата за умно паркиране в синя зона Пловдив е внедрена
Коментари Харесай

Въведоха системата за умно паркиране в Пловдив

Системата за мъдро паркиране в " синя зона " Пловдив е внедрена сполучливо, оповестиха на взаимна конференция шефът на Оперативна програма ОКТ, представителят на компания " Тикси " Николай Недялков и шефът на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ", предава Plovdiv24.bg .

Системата работи от понеделник, като главните процеси по надзор са напълно цифровизирани и към този момент има отчетност на всяко деяние - паркиране, репатриране, заскобяване и така нататък Реално човешкият фактор е редуциран до най-малко, заяви Недялков. 

За самите консуматори няма смяна. Плащането с банкови карти и електронни портфейли ще се случи на по-късен стадий, когато паркоматите се приспособяват.

Директорът на " Паркиране и репатриране " заяви, че първоначално е бил обезпокоен по какъв начин ще проработи новата система, а главната задача на екипа му е била да не се усети смяната. Устройствата дават опция да се надградят и да завърши носенето на талони по всички страни, само че това е въпрос на финанси и техническо решение. 

" Синята зона " е съвсем изцяло покрита с паркомати, а сега тече социална поръчка за закупуване на още 15 броя. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР