Ще си подам оставката, кгоато престанете да лъжете, което не

...
</TD
>Ще си подам оставката, кгоато престанете да лъжете, което не
Коментари Харесай

Денков към Възраждане: Ще си подам оставката, когато престанете да лъжете, не знам дали ще е скоро

Ще си подам оставката, кгоато престанете да лъжете, което не знам дали ще е скоро. Така министър председателят Николай Денков отговори на Цончо Ганев от " Възраждане “, който упрекна министър председателят, че е употребявал службите, с цел да репресират политическа партия " Възраждане “, съобщи кореспондент на " Фокус “ .

" Не съм желал възбрана на " Възраждане ", не съм желал да изчегъртам партия " Възраждне ". Това са неистини. Погледнете си записа, господин Костадинов " съобщи Денков от парламентарната естрада.

" Никога не съм поръчвал на службите да вършат нещо към партия " Възраждане “. Това са долнопробни неистини и няма защо да се оправдавам ", продължи той.

Премиерът прикани българските жители да наблюдават протичащото се в страната и сами да преценяват какви решения се взимат и кой какви цели има. 

" Обръщам се към българските жители, не желая възбрана на партия " Възраждане ". Това, което желая, е всички хора да слушат деликатно, да схващат какво се случва и да взимат техните решения, които са в интерес на България. Не съм сигурен, че " Възраждане " следват тези решения, а следват тези, които са в тяхна персонална изгода ", разяснява още Денков.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР