Шофьори на Хеброс бус спират работа заради неизплатени възнаграждения от

...
</TD
>Шофьори на Хеброс бус спират работа заради неизплатени възнаграждения от
Коментари Харесай

Шофьори на Хеброс бус спират работа заради неизплатени заплати

Шофьори на " Хеброс бус " стопират работа поради неизплатени хонорари от няколко месеца обратно, разбра Plovdiv24.bg от свои източници. Твърди се, че чиновниците не са взимали заплати от месец август до момента.  не подвига телефона си. 

, от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза " заяви за Plovdiv24.bg, че от 30 коли на " Хеброс бус " единствено 11 са на открито. По принцип по това време на денонощието постоянно има изчезнали коли по линиите му.

Стоилов напомни, че все още Дошков държи към момента 4 автобусни линии (29, 7, 37 и 99) в Пловдив. Линиите му са нередовни, осъществяването е ниско и не се получават дотации за тях.

" Претенциите му са към общината за доста от неговите загуби, само че това, което е по контракт, към този момент е изпълнено от наша страна. А него го няма на улицата ", изясни. 

На една от последните срещи Община Пловдив е уговорила следваща среща с " Хеброс бус ", с уговорка до 26 март превозвачите в консорциума да вземат решение какво да вършат с линия 29, която се обслужва от Дошков. В момента линията се обслужва под минимума, заложен в контракта.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР