Шегаджийски текст, който се разпространява из социалните мрежи, разказва как

...
</TD
>Шегаджийски текст, който се разпространява из социалните мрежи, разказва как
Коментари Харесай

Как се женят мъжете в Пловдив?

Шегаджийски текст, който се популяризира из обществените мрежи, споделя по какъв начин се женят мъжете по градовете в България.

София - женят се на 40-45, да улегнат малко. Там са хай-лайф и са над нещата. До тогава са ларж, опиати, рокендрол и третото не помня какво беше.

Пловдив - женят се в пубертета, нормално единият е от село, а другият е от града и по този начин остават до края. Изневери, кавги, циркове, по 4-5 любовници, само че не се развеждат, тъй като хората приказват въпреки всичко .

Бургас - в интервала май-септември е " имам отворена връзка със дамата и тя не се сърди, тъй като в този момент е момента да се опита от всичко ". От Полша, Чехия, Дубай...

От септември до април живеят на фамилни начала, тъй като другояче по какъв начин самичък да си плащаш отоплението в тази люта зима от плюс 28 градуса на открито през зимните месеци?

Варна - същото като в Бургас, само че там септември се женят, с цел да имат на януари 50 % отстъпка на налога на жилището тъй като са скръндзи. Като мине през март данъчният интервал, се развеждат.

Велико Търново - там въздишат пред тв приемника до 35-годишна възраст. После се женят за софиянки, като се показват, че са на 40 и " какъв брой доста са видели от живота и е време да се задомят ". То за кой да се оженят другояче? Все отново Търново е дребната столица на България. Другите им са под равнището.

Габрово - там не се женят, тъй като севлиевци отхвърлят да платят непозната женитба.

Ловеч - не се женят, тъй като там всички са родственици.

Плевен - там се раждат на 30 към този момент оженени и на толкоз си остават. Няма млади, няма остарели. Има вярване, че може би са там са вампири...

Русе - женят се, с цел да могат да вземат участие в риалити шоу " смени дамата по русенски " с румънски фамилии.

Враца, Мездра, Видин - там е бермудския триъгълник на България. Няма статистка за женени и разведени, тъй като който е отишъл там не се е върнал да опише.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР