Шеф Ангелов снима новите епизоди на Хелс Китчъна на булевард

...
</TD
>Шеф Ангелов снима новите епизоди на Хелс Китчъна на булевард
Коментари Харесай

Мрежата бучи след снимка на катаджия с камера: Ей, как не мирясаха!

Шеф Ангелов снима новите епизоди на " Хелс Китчъна " на бул. " Шести септември " пред цех " Чайка " / " Тексим ". Така консуматор на обществената мрежа озаглави фрагмента, който разгласява през вчерашния ден.

На фотографията се вижда чиновник на ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив, който слага камера за пътен надзор на въпросния сектор. Малко по-късно се отприщи и всеобщо неодобрение от дейностите по принцип на " Пътна полиция " в града под тепетата.

Два от мненията на хората са:

- Ей, по какъв начин не мирясаха, единствено се чудят по какъв начин и от кое място да те дебнат, вместо да създадат нещо по въпроса с трафика и некадърните водачи, с които се навъди градът. Не схванаха ли, че това не помага да се спрат нарушаванията по пътищата, само че очевидно за тях е по-добре хранилката да снася...

- Точно по този начин. Никакви профилактични ограничения по отношение на сигурността. Типични милиционерски похвати, нямащи нищо общо с другите трафик полиции. Хубавото е, че въпросът “Сега какво вършим? ", към този момент не се чува. Колеги, не е по никакъв начин неприятно да се съблюдават разпоредбите, въпреки че виждам доста нелогично сложени знаци - плод на “умни " уредници на придвижването на МПС в града и отвън обитаеми места. Зле сме. Хоризонталните ни маркировки са под всякаква рецензия. Закрити табели и знаци от шубраци и дървета. Банкетите в профил са обрасли с треви и дървета... Мантинелите са правени за пари,но не за безопасността ни. Ужасни времена пристигнаха на безгрижие и безнаказаност. Краде се отвред - в това число и от нашия живот.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР