Сезонът на подготовката на зимнината дойде и разпали междусъседски спорове,

...
</TD
>Сезонът на подготовката на зимнината дойде и разпали междусъседски спорове,
Коментари Харесай

Печените чушки разпалиха междусъседска война в Пловдив

Сезонът на подготовката на зимнината пристигна и разпали междусъседски разногласия, видя Plovdiv24.bg . По остаряла българска традиция през есента с изключение на буркани с компоти се пекат и чушки. Точно този зарзават стана причина за заплашителна записка в един от блоковете в кварталите на Пловдив.

Снимка с надписа е оповестена в една от фейсбук групите и разпали доста мнения. Написаното, адресирано до съседите, гласи:

" До съседите, които цялостен месец пекат чушки, не ви ли омръзна да ставате всяка заран в 5 сутринта и да усмърдявате целия блок?!! Не спряхте да ни будите с тази миризма и да ни умирисвате облеклата по просторите! Дано се осерете от тези чушки, нека!, гласи заплашителният текст. "

Разбира се в мненията под обявата не липсваха и такива, които подкрепяха хората, които бяха решили да си обезпечат прехраната през зимата.

" Зимата, когато му замирише на гозба с чушки ще им завижда. "

" Какво ви пречи, че хората си пекат чушки! Нали не е у вас! Хората се запасяват, тъй като не се знае какъв апетит ни чака. Ако ни активизират и нас тогава ще им тропате по вратите за печени чушки. "

" Една от аргументите да обичам есента е тъкмо тази-минавайки около блоковете да ми мирише на печени чушки! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР