Семейство се опитва да намери млада дама, помогнала им при

...
</TD
>Семейство се опитва да намери млада дама, помогнала им при
Коментари Харесай

Семейство се опитва да намери млада дама, помогнала им при инцидент в Пловдив

Семейство се пробва да откри млада дама, помогнала им при инцидент на кръстовище в Пловдив, с цел да й благодари, видя Plovdiv24.bg във Facebook групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ".

" Здравейте,

пиша с вярата да открием младата жена на забележима възраст към 25-26 година, която на 19.10.2023 към 11-50-12.00ч. в региона на кръстовището сред бул. " Дунав " и ул. " Победа " се притече на помощ и доста ни оказа помощ да почисти и да превърже раните на брачна половинка ми, който, до момента в който бързахме към гара Филипово, се спъна, падна и се нарани тежко.

Момичето буташе детска количка с дете на към 6 месеца. Понеже бяхме изпаднали в суматоха, въобще в този миг не съобразихме да попитаме за името на това момиче, само че доста желаеме персонално да и благодарим. "

Семейството се надява, че през обявата в обществените мрежи ще съумеят да схванат кое е момичето и да поговорят с нея. Разказът им събра множество харесвания и мнения за малко време.

" Браво, че младеж се отзовава и с дете! Благодарност и почит! Бог ще и върне многократно за положителното дело! ", гласи едни от най-харесваните мнения.

" Все още има човечност. ", споделя различен.

" Оставете, Бог ще й благодари. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР