Семейство с три деца е без дом заради строеж на

...
</TD
>Семейство с три деца е без дом заради строеж на
Коментари Харесай

Собствениците на къщата в Капана: Напуснахме я заради безопасността на децата

Семейство с три деца е без дом поради градеж на нов хотел в " Капана " в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Строежът е на улица " Константин Стоилов ". 

Къщата на младото семейство се разрушава, не се знае дали може някой ден отново да употребяват дома си, в който са вложили всичко до момента. 

" Собственик съм на жълтата къща и в резултат на изкопни действия от новостроящ се хотел до нас се получи свлачище преди повече от месец. Имаше и повреди преди повече от 10 дни поради разкъсан тръбопровод, електроинсталация и телекомуникационните връзки. Къщата стартира да се свлича, пропадна тротоарът и се образува дупка.

Алармирахме институциите. След това взехме решение да напуснем къщата за сигурността на децата ни. Към момента къщата е необитаема, вратата не може да се отваря, не е безвредно да се влезе в нея, по тази причина се изнесохме ", описаха Филип и Ивалена Илиеви.

Семейството търси някакво решение към този момент втора седмица, само че проблемът ескалира. Нямат никаква отбрана, макар че чакат такава. Според тях поради спукан тръбопровод може да се свлече и цялата улица. Къщата им продължава да пропада. 6 метра е към този момент изкопът, той е тъкмо под техния дом, който е от гредоред.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР