се срещна със състезателя на Боксов клуб Локомотив“ Викторио

...
</TD
> се срещна със състезателя на Боксов клуб Локомотив“ Викторио
Коментари Харесай

Кметът Пенчо Милков награди европейския шампион по бокс Викторио Илиев

се срещна със състезателя на Боксов клуб " Локомотив “ Викторио Илиев и неговия треньор Алексей Рибчев. Кметът награди младия русенски боксьор за завоюваната купа в категория до 60 кг на Европейското състезание по бокс за младежи и девойки, което се състоя преди дни в Пореч, Хърватия, заяви Община Русе.

" Победите ти на кръга не са единствено успех, който се прави оценка от спортната общност, само че и предопределят по какъв метод ще въздействаш на обществото като цяло и най-много на подрастващите. Моят съвет към теб е по този начин да влияеш на близките, че в твое лице да виждат един спокоен и балансиран човек, който употребява силата си, с цел да се грижи за по-слабите “, обърна се кметът към русенския състезател. Той пожела на Викторио Илиев триумф в идващите надпревари, за които се приготвя.

В град Пореч боксьорът сподели най-хубавото от себе си и победи с резултат 4:3 във финалния мач украинецът Богдан Челдик. Негови треньори в Хърватия, като част от националния тим, бяха олимпийската шампионка Стойка Кръстева и Фикрет Ереджебов.

Младият играч по бокс показа своите упования за идните Олимпийски игри, които ще се състоят през лятото в Париж. Русенецът е спечелил квота за присъединяване и се надява да показа Русе и България уместно.

През 2023 година Викторио Илиев завоюва златен орден на Световната купа по бокс за младежи в Будва, Черна гора. За своя триумф тогава той още веднъж бе отличен с парична награда от кмета на община Русе.

На срещата участваха още заместник-кметът Борислав Рачев и шефът на Оперативна програма " Спортни парцели “ Лачезар Иванов.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР