Сдружение Аварийно Спасяване Пловдив с разказ за пътуването им към

...
</TD
>Сдружение Аварийно Спасяване Пловдив с разказ за пътуването им към
Коментари Харесай

Аварийно спасяване Пловдив от Турция: Километрични опашки от автомобили по бензиностанциите и празни рафтове

Сдружение " Аварийно Спасяване Пловдив " с роман за пътуването им към Турция, където ще се включат в помощта за справяне с последствията от тежките трусове:

07:00 на 6 часа и половина път от Елбистан. Спираме на бензиностанция. Гледката е една и съща - километрични опашки от коли, камиони и тирове. Пълно е с хора, рафтовете се изпразват. Най-много се купува течност за чистачки и вода. В момента е -14 и духа мощен вятър, всичко замръзва. Пореден тир кара на клаксон, заледен и непрекъснато свирещ. Хора извършват утринната си молитва зад рафтовете в магазина. Снощи на една бензиностанция като видяха какъв брой 5 литрови туби с течност за чистачки качихме на рафта пристигна един човек от опашката и махна с ръка " няма да ги плащате ". Благодарихме и потеглихме...било е към 3:20 някъде си.

Екипът е добре, изтощен и позамръзнал, само че с висок дух.

Сменяме се непрекъснато. Полицейският конвой е незаместим другояче няма напредване и няма зареждане!

След нас пътува и 24 локален рейс, цялостен с вода и храна, възложен от едни прелестни хора, за които ще пиша по-нататък. Ще го употребяваме за щаб и мобилна база. Неоценимо потребен!

И последно - към този момент не сме доброволци от 5 разнообразни формирования и избавителни организации...вече сме " Team Bulgaria ". Заедно с Национална Асоциация на Доброволците в Република България - НАДРБ. Екипът се сплоти.

Всеки, който желае да помогне на екипа може да подари средства тук:

Титуляр: Сдружение `Аварийно Спасяване Пловдив`

IBAN: BG68RZBB91551012506770

BIC RZBBBGSF

Основание: подаяние Земетресениe
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР