Със заповед на министъра на вътрешните работи от 20 септември

...
</TD
>Със заповед на министъра на вътрешните работи от 20 септември
Коментари Харесай

Нов началник в МВР Пловдив

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 20 септември за заместник-директор на ОДМВР – Пловдив е назначен комисар Димитър Събчев, оповестиха от пресцентъра ан Министерство на вътрешните работи, на Plovdiv24.bg отпреди няколко дни. Днес той публично бе показан пред управителния състав на дирекцията от шефа старши комисар. 

Димитър Събчев е роден през 1975 година в Пловдив. Притежава магистърска степен по право от Юридическия факултет на ПУ " Паисий Хилендарски ". Кариерата му в системата на вътрешното ведомство стартира през 2000 година, когато приключва факултет “Полиция " в Академията на Министерство на вътрешните работи и е назначен на служба шпионин в бранш “Криминална полиция " на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив.

В интервала 2001 – 2004 година заема същата позиция поредно в Първо районно управление (на МВР) – Бургас и в Трето районно управление (на МВР) – Пловдив, където през 2010 година става шеф на група в бранш “Криминална полиция ". От 2015 година управлява Шесто районно управление (на МВР) – Пловдив. През юли 2017 година е назначен като заместник-директор на регионалната дирекция, а след освобождение на този пост четири години по-късно, той поема управлението на РУ-Раковски.

За реализирани високи професионални резултати по време на службата си в Министерство на вътрешните работи Димитър Събчев е награждаван неведнъж.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР