Самотна майка от град Пловдив, която отглежда сама своето 4-годишно

...
</TD
>Самотна майка от град Пловдив, която отглежда сама своето 4-годишно
Коментари Харесай

Самотна майка от Пловдив има нужда от помощ

Самотна майка от град Пловдив, която отглежда сама своето 4-годишно дете Никола, има потребност от помощ, видя Plovdiv24.bg в обществената мрежа Facebook.

Както се вижда на фотосите, Анастасия страда от псориазис, както и други проблеми със здравето, поради които са нужни прегледи. Има подозрения и за диабет. За страдание, дамата не разполага със средства, няма и платени здравни осигуровки (за интервал от 2 години). Има проблем и със зъбите.

Детето има проблеми с говора, само че от детската градина на малчугана, му обезпечават логопед. Дължат наем в размер на (450лв), а след заплащане на сметки и всичко, безусловно остават на нула.

Анастасия си търси работа, като е работила най-вече като помощник на възрастни хора (Анастасия е с главно образование). В момента гледа човек, само че без контракти и за незадоволително средства. Има натрапен запор и това способства още повече за сложният миг за тях.

Имат потребност от хранителни артикули, а Никола има потребност и от облекла 110 см и обувки - 27 номер. Майката Анастасия също има потребност от облекла и обувки ХЛ размер и обувки 38 номер.

Всеки, който желае може да поддържа идеята, посредством сметка:

BG60STSA93000027878362


Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ/ Give a Hand ZPDB

Основание: Дарение за идея на Подай ръка - 3

PayPal: [email protected]
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР