Съдия Анатоли Бобоков встъпи в длъжност Заместник на Административния ръководител

...
</TD
>Съдия Анатоли Бобоков встъпи в длъжност Заместник на Административния ръководител
Коментари Харесай

Това е новият заместник-председател на Районен съд – Бургас

Съдия Анатоли Бобоков встъпи в служба " Заместник на Административния началник – Заместник-председател " на Районен съд – Бургас, през днешния ден. Кандидатурата на арбитър Бобоков бе препоръчана от Административния началник – ръководител на Районен съд – Бургас, Евгени Узунов и единомислещо бе подкрепена от общото заседание на съдиите в институцията. Съдия Бобоков ще управлява " Наказателната гилдия " на съда.

Анатоли Бобоков има 12 години юридически стаж, от които  10 години като арбитър в Районен съд – Бургас и младши арбитър в Окръжен съд – Бургас. Завършва Русенски университет " Ангел Кънчев ", компетентност " Право " през 2009 година Съдия Бобоков е докторант в Българска академия на науките по " Международно право " в сегашния миг. Непрестанно взе участие в районни, национални и интернационалните образования и семинари; в конференция " Съдилища и връзка "   през 2017 година, в гр. Будапеща, Унгария. Магистратът взе участие в стаж в Съединени американски щати – visiting Foreign Judicial  Fellow, проведен от Federal Judicial Center Washington, DC, за интервала от 05.02 до 28.02.2018 година С  решение на Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет, от 17.05.2022 година,  на основание  член 234 от Закон за съдебната власт арбитър Анатоли Бобоков е нараснал в по-горен сан " арбитър в  Апелативен съд ".

Магистратът се отличава с активност и отдаденост на призванието си – арбитър. Удостояван е с награди от Висш съдебен съвет, за дейната си лекторска активност в Образователната стратегия " Съдебната власт – осведомен избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури ". Съдия Анатоли Бобоков бе отличен с грамоти от Административните ръководители – ръководители на Окръжен съд – Бургас и Районен съд – Бургас, за използване правилата навън правосъдие и осведоменост на младежите за правото и работата на правосъдната власт, както и организирането на Симулативни наказателни процеси с присъединяване на публицисти и бургаски възпитаници, през 2019 година и 2023 година Анатоли Бобоков бе отличен и с признателен адрес от Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника в гр. Бургас, за присъединяване в Симулативен развой по описа на Елин Пелин " Андрешко ", през 2022 г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР