С независимия общински съветник Plovdiv24.bg разговаря по една от злободневните

...
</TD
>С независимия общински съветник Plovdiv24.bg разговаря по една от злободневните
Коментари Харесай

Слави Георгиев за покупката на зала Строител: Здравко Димитров прави приятелски услуги

С самостоятелния общински консултант Plovdiv24.bg беседва по една от злободневните тематики, които са разискват в общественото пространство в последно време, а точно тематиката за закупуването на зала " Строител “ от страна на Община Пловдив на стойност 6 млн. лева с Данък добавена стойност.

" Преди време зала " Строител “ е била общинска благосъстоятелност, с течение на времето тя минава в частни ръце, като обектът запада и не се развива. Предложението на кмета е да бъде закупена за 5 млн. лв. без Данък добавена стойност, като още толкоз средства ще са нужни за нейния ремонт и въвеждането ѝ във функционален тип. “, напомни.

" Ако би трябвало да подходим от вярна позиция, всеки рационален кмет при започване на мандата би направил инвентаризация на спортните обекти в града “, разсъждава общинският консултант.

По думите му един здравомислещ кмет би схванал, че Пловдив разполага с значително спортни обекти. Георгиев напомни, че в непосредствена непосредственост се намира и друга спортна зала " Дунав “, която до момента трябваше да бъде подготвена и да бъде открита.

" Спортна зала " Колодрума “ също е част от спортната инфраструктура в града и може да отговори на потребностите на съвсем всеки спорт за съревнование или тренировки, или да се провеждат разнообразни събития “, показа още и предвижда, че за бюджета идната година ще се генерира бюджетен недостиг, което ще трансферира тежестта върху идващия кмет от кое място да търси средствата.

Повече вижте в прикаченото видео.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР