С линия номер 37 имаме доста голям проблем и работим

...
</TD
>С линия номер 37 имаме доста голям проблем и работим
Коментари Харесай

Цената на метана удари лошо голям транспортен бос в Пловдив

С линия номер 37 имаме значителен проблем и работим по отстраняването му, заяви за Plovdiv24.bg , шеф на Оперативна програма “Организация и надзор на превоза “ към община Пловдив. Отговорът му идва по отношение на подаден сигнал от наш четец в публикацията .

" Маршрутното разписание, строителствата и ремонтите, които вървят в града, са повода за този проблем ", разясни Стоилов. По думите му, към момента маршрутът на 37 минава през три ремонта и това бави разписанието.

" Ще създадем всичко възможно да отстраним казуса, търсим някакво ново решение за лека смяна в маршрута, като се движим в по-голямата част по остарелия маршрут ", сподели Стоилов.

За номер 17 към момента тече вътрешна инспекция тече, там също има доста недоволства от жители. " До дни ще имаме и за тях информация “, добави Стоилов.

След 10 дни се чака да заседава транспортната комисия, на която ще се прегледат новите маршрутни написания. Очаква се смяната да влезе в действие от 1 ноември 2022 година, в случай че бъде призната от Общинския съвет.

" Засега, поради тази огромна смяна, по която работим, от наша страна няма желание да разваляме концесионни контракти с превозвачи, само че имаме доста забележки и постановяваме огромни санкции “, сподели още.

Той призна, че един от превозвачите има огромен проблем от известно време и при него работата е най-зле. Това е компания " Хеброс бус “, проблемите са по всичките линии, които компанията обслужва. Превозвачът сам се е отказал от линия номер 10, само че към този момент няма желание да се отхвърля от другите.

Фирмата обслужва 11 линии от общинската скица на град Пловдив. Държи общо 75 посоки от регионалната и републиканска транспортни схеми, като оперира и на територията на други общини.  

" Проблемът на притежателя е, че множеството му от над 300 рейса са на метан и с повишаването на горивото работи на доста огромна загуба в този момент ", разясни шефът на общинското дружество " Организация и надзор на превоза “.  

По думите му обаче, сега, с изключение на обективните фактори с горивата, най-големият проблем са ремонтите в града. Заради това са закъсненията по някои от маршрутите. Извършват се голям брой строителни обекти. Закъснения има и по Брезовско шосе, и на всички места, където са ремонтите. Това ще продължи и откакто се трансформират разписанията, по тази причина се работи по до изкусуряването на маршрутите, съобщи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР