С Дни на отворените врати социалните услуги на Община Русе

...
</TD
>С Дни на отворените врати социалните услуги на Община Русе
Коментари Харесай

С Дни на отворените врати ще отбележат Празника на Русе социалните услуги

С Дни на отворените порти обществените услуги на Община Русе ще отбележат Празника на града 6 май. От 2 до 5 май по график ще се отворят за визити пространствата, а посетителите ще бъдат осведомени с услугите, като ще им бъдат предоставяни и осведомителни материали, оповестиха от общината.

В последната седмица на април бяха извършени почиствания на дворните пространства, засадени бяха цветя, варосаха се дръвчета, боядисани бяха пейки и направени къщички за птички, като във всички действия се включиха потребителите и личния състав на обществените услуги.

Служители от отдел " Екология “ на Община Русе ще посетят всяка постройка и на 5 май /петък/ най-добре завършените пространства ще бъдат отличени.

Също на 5 май от 10:30 до 12:30 ще се организира състезателен празник под надпис " Спортуваме дружно " в двора на ОУ " Олимпи Панов ". В занимателни игри ще се включат общо 12 тима с по 4 консуматори и личен състав от обществените услуги. Игрището в учебния двор ще бъде разграничено на 4 игрови секции, в които ще се изиграят разнообразни игри.

Щафета, игра за централизация " Погледни, намерения, вземи, сложи “, която ще бъде приспособена и за участници с когнитивни усложнения, игра за акуратност " Футбол - ритване в дребна малка врата “, целене в цел с пясъчни торбички и игра с огромен парашут. За своите тимове в публиката ще скандират и останалите консуматори и чиновници на обществените услуги.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР