С демонстрации, тренировки по футбол и таекуон-до и много игри

...
</TD
>С демонстрации, тренировки по футбол и таекуон-до и много игри
Коментари Харесай

Костадин Димитров се включи в спортния празник в ДГ Слънце

С демонстрации, тренировки по футбол и таекуон-до и доста игри в детска градина " Слънце " бе маркиран днешният Европейски ден на спорта в учебно заведение. Гост на празника бе кметът на " Тракия ".

" Подкрепям всички начинания, свързани с насърчаването на физическата интензивност на децата. Желанието ми е от ден на ден възпитаници и младежи да спортуват, тъй като спортът е освен здраве. Спортът възпитава и построява характери ", съобщи кметът на " Тракия ", който е вицепрезидент на Българската федерация по таекуон-до ITF и интернационален арбитър в този спорт.

Европейският ден на спорта в учебно заведение се трансформира в празник за децата от ДГ " Слънце ". В него участваха представители на " Локомотив " и АСТК " Тракия ".

" С наслада се включихме в самодейността, която се организира в последния петък на септември и която тази година има своето осмо издание в България. Благодаря на кмета на " Тракия " и на спортните клубове, които ни поддържаха ", показа шефът на детското заведения Павлинка Кръстева.

Европейският ден на спорта в учебно заведение се провежда в България от Сдружение BG Бъди деен и е част от националната акция NowWeMOVE. Основната цел на събитието е да предизвиква физическата интензивност измежду подрастващите в цяла Европа и да включва колкото може повече детски градини, учебни заведения и организации.

През тази година спомагателната тематика е " Зелено обучение посредством спорт “ и всички ще се обединим за насърчаването на физическа интензивност и зелено мислене. Екипът на градината осъществя разнообразни интензивности за Спорт #БезОтпадъци. Те включват беседи, просветителни филмчета, разчистване на региона към градината, игри, отдадени на намаляването и преработването на боклуци и тяхното разделно събиране, спортни игри, футбол и бойни изкуства " на чисто “, игри с мама и тате, както и галерия от отпадъчни материали.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР