С четири спектакъла Държавен куклен театър - Пловдив ще отбележи

...
</TD
>С четири спектакъла Държавен куклен театър - Пловдив ще отбележи
Коментари Харесай

Куклен театър - Пловдив със специална програма за Деня на детето

С четири спектакъла Държавен куклен спектакъл - Пловдив ще означи Деня на детето тази година. Очакваме малчуганите и техните близки през целия ден, с цел да споделим насладата и вълненията на детството! 

За дребните ни фенове ще се играе " Косе Босе ", а за всички пораснали деца над 6 години - " Малкият принц ". Програмата за деня: 

" Косе Босе " - 10:30 ч. 

" Косе Босе " - 11:45 ч.

" Малкият принц " - 17:00 ч.

" Малкият принц " - 19:00 ч.

Във фоайето на театъра на 1-ви юни ще бъдат изложени и определени рисунки от четирите издания на Онлайн конкурс за рисунка, който провеждахме от началото на годината. По този метод честваме неизчерпаемото детско въображение и благодарим на участниците, че ни разкриха своя неоспорим гений! Освен рисунките, които станаха публична визия на нашите месечни стратегии и афиши, ще видите и селекция от петдесет произведения, получени в границите на състезанието.

Освен на сцената на театъра, ще можете да ни гледате и в парк " Моливчетата " в р-н Северен. Спектакълът е обичаната просветителна приказка за зъбките " Чук и Пук ", часът - 13:00 ч. 

А най-новият ни театър " Храбрият дървар " ще зарадва децата във Велико Търново като откриващо събитите на Международния куклено-театрален фестивал " Лято, кукли и другари " в 11:00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР