Русе вече разполага с две вендинг машини тип Кучекотемат, които

...
</TD
>Русе вече разполага с две вендинг машини тип Кучекотемат, които
Коментари Харесай

Поставиха първите автомати за хранене на бездомни животни в Русе

Русе към този момент разполага с две вендинг машини вид " Кучекотемат ", които дават храна за бездомни животни при слагане на празна пластмасова бутилка или кенче за преработване в тях, оповестиха от Община Русе. Те са ситуирани при започване на Парка на младежта и на входа към Парка на възрожденците - от страната на ул. " Солун “. Тяхното монтиране е по самодейност на Фондация " Джеси - поддръжка за бездомните животни “, като инструкциите за потреблението им са сложени на самите машини.

Новите устройства работят със слънчеви панели и не е належащо включване към електрозахранване. Те са предопределени единствено за котки и имат поделение за събиране на пластмасови бутилки и кенчета, както и обособен панер за храна за животните. 

Целта на самодейността е дейна позиция на обществото към преработване на пластмасовите опаковки и поддържане на природата чиста и в същото време с мисъл и грижа за животните. Машините са предоставени изцяло безплатно от финтех компания, като храната за животните ще бъде обезпечена от нея и Фондация " Джеси - поддръжка за бездомните животни “.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР