Рок звездата Дон Еъри (Deep Purple) е вече в България.

...
</TD
>Рок звездата Дон Еъри (Deep Purple) е вече в България.
Коментари Харесай

Дон Еъри от Deep Purple с мегаконцерт в Пловдив

Рок звездата Дон Еъри (Deep Purple) е към този момент в България. Той дойде късно нощес от Лондон с китариста Крис Чийлдс. " Нямам самообладание да се срещнем с българската аудитория. Подготвили сме ужасно шоу с доста изненади, това ще бъде една разходка из историята на рока ", разяснява Дон след слизането си от самолета.

Припомняме, че именитият кийбордист показва у нас специфичния си план DON AIREY ALLSTARS с мега рок шлагери, в чието основаване самият той е взел участие като музикант. Култови части на Rainbow, Whitesnake, Ozzy Osbourne, Deep Purple, Gary Moore са единствено част от селекцията на Еъри, готова за концерта под тепетата.

За през днешния ден Дон Еъри е възнамерявал пешеходна обиколка на част от забележителностите на Пловдив. Той ще посети Стария град, Античния спектакъл, римския конгрес и други По-късно денем към него ще се причислят и останалите членове на групата - барабанистът на Бернхард Велц, Кайтнер Зи Дока - китара и шведът Стефан Бергрен, който има привилегията да извърши вокалите от подбраните за концерта рок класики.

Концертът DON AIREY ALLSTARS NIGHT е на 9 септември в Летен спектакъл " Бунарджика ". Началото е от 20.00 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР