Ремонтните дейности по бул.Освобождение ще приключат до 1 март, съобщи

...
</TD
>Ремонтните дейности по бул.Освобождение ще приключат до 1 март, съобщи
Коментари Харесай

Отварят булеварда пред най-големия строеж в Пловдив

Ремонтните действия по бул. " Освобождение " ще приключат до 1 март, заяви кметът на регион " Тракия " пред кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Минах през сектора и виждам, че към този момент насипват. Фирмата реализатор ми сподели, че ще пусне правата до края на седмицата и ще продължи на север по дребната улица ", сподели той.

Гатев показа, че схваща лекото напрежение, което се е получило поради затварянето на част от булеварда.  

" Затворена е за полагане на подземни ВиК връзки и противоположни води. В " Тракия " имаме голям проблем с водата по високите етажи. Пред нас стои предизвикването в този и идващия мандат всички ВиК връзки да се подменят. Родителите ми живеят на 8 етаж в " Тракия " и при тях налягането на водата е убийствено ниско, с цел да го оправим това, би трябвало да поставим нужните връзки и да сменим старите тръби с нови. "

Кметът добави, че булевардът към момента няма да бъде асфалтиран за момента.

" Няма да е чисто нов асфалтът, както беше, тъй като има софтуерно време. Трябва земните маси да слегнат. Ако в този момент асфалтират, ще пропадне. Строителните инженери правят всичко по софтуерния развой, а ние осъществяваме нужния надзор ".

Той показа и за проблем на улица " Съединение ", обвързван с паркирането на коли в дясното платно за придвижване.

Гатев е наясно, че колите там в действителност пречат, само че регионът няма нужния запас от служители на реда, които непрекъснато да глобяват.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР