Реконструкцията на Бетонния мост се очертава да започне в края

...
</TD
>Реконструкцията на Бетонния мост се очертава да започне в края
Коментари Харесай

Нов обрат със затварянето на Бетонния мост!

Реконструкцията на Бетонния мост се обрисува да стартира в края на март или началото на април. Това оповестиха на взаимна конференция кметът и заместникът му инж., предава Plovdiv24.bg

Реалната работа по оборудването, дружно със затварянето на придвижването, на процедура ще започва след стартирането на трафика по автомобилния пробив " Модър - Царевец ". За този обект строителните компании неведнъж са уверявали администрацията, че ще приключат до март. 

В общината към момента не са импортирани обновеният план за ремонта на Бетонния мост, както и анекса с обединяване " Проект Пловдив " ДЗЗД, което извършва пробива при централна жп гара и дейностите по рационализация на жп ареал Пловдив. 

На среща в министерство на превоза зам.-кметът Пашов е изискал съставяне на група, на която да се обсъдят обструкциите на общината по пътната част на оборудването в посока бул. " Македония ". Втората тематика, за която упорства администрацията, е в анекса на НКЖИ със строителния консорциум да се впишат съответни периоди за ремонта на моста и увещание, че ще бъде осъществен за 6 месеца. 

" Сроковете са: февруари да бъдат импортирани публично документите с искане за издаване на позволение за градеж и да се издаде разрешението за градеж. Март - в едномесечен период НКЖИ да уведомят турската страна, че се стопира придвижването на влаковете. Реално края на март - началото на април стартира демонтажа " - изясни Пашов. 

Очаква се анексът сред НКЖИ и " Проект Пловдив " ДЗЗД да бъде подписан през актуалната седмица.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР