Редовен читател на Plovdvi24.bg се свърза с редакцията, за

...
</TD
> Редовен читател на Plovdvi24.bg се свърза с редакцията, за
Коментари Харесай

В Пловдив търсят собственичката на голяма сума пари

Редовен четец на Plovdvi24.bg се свърза с редакцията, с цел да намери собственичката на огромна сума пари. Ето и детайлностите от описа му:

Здравейте! 

Извинете, че се свързвам с Вас по отношение на сходна тематика,  само че казусът не е незначителен. 

Става въпрос за забравено дамско портмоне в непосредствена непосредственост до огромен търговски център в ж.к " Тракия ". Наличната сума от банкноти в разнообразни валути е четирицифрена, а в портфейлът няма персонални документи, с изключение на две карти за отстъпка от две разнообразни търговски вериги.

Свързахме се с въпросните търговски обекти, с молба за подпомагане притежателят да бъде открит и известен, че поемането е открито, само че оттова отхвърлиха подпомагане, под предлог че това би нарушило политиката за запазване на персоналните данни.

Като финален кей, опираме до Вашата медия, с вярата, че поради голямата посещаемост на Plovdiv24 и не дребното случаи, в които сте помагали на жителите на града, ще успеем и в този момент дружно да изпълним сполучливо едно положително дело и да донесем разтуха на дамата, изгубила тази не дребна сума пари, които в днешно време може би са от изключителна значимост за индивида.

Портмонето ще бъде предадено, несъмнено, след прецизен списък на банкнотите и тяхната вариация, цветът на портмонето, картите за отстъпки на комерсиалните обекти и амолетът, който е в портфейла. 

Ако някой желае да даде спомагателна информация за притежателя, дано се обади в редакцията ни
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР