Разследването ще бъде обективно, всеобхватно и всестранно. Ще бъдат разяснени

...
</TD
>Разследването ще бъде обективно, всеобхватно и всестранно. Ще бъдат разяснени
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: Мигрантският натиск на границата с Турция е минимален

Разследването ще бъде обективно, всеобхватно и всестранно. Ще бъдат разяснени всички въпроси, които директно касаят убийството и авторството на закононарушението и съпътстващите процеси, както и взаимоотношенията в фамилията и метода развъждане на децата. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев на брифинг във Велико Търново относно убийството в столичния квартал " Драгалевци ", съобщи кореспондент на " Фокус ".

По думите му мигрантският напън на границата с Турция е най-малък все още. Той уточни, че все още са регистрирани 28 случая за нелегално преминаване на жители от трети страни. Според него българската страна има съвършени партньорски взаимоотношения с турските управляващи и с помощта на това са и положителните резултати.

" Следим процесите, проучваме ги, за момента няма условия за терзания “, уточни той. По думите му за този интервал на предходната година натискът е бил по-голям, и това не е обвързвано с неприятните метеорологични условия. Държавата има проект за въвеждане на интегрирани системи за защита на държавната граница. От турска страна се организират също огромни интервенции за надзор на мигрантския напън, означи той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР